browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Argentinië

Posted by on October 10, 2011

Hola a todo!!!!

Vandaag zijn we aangekomen in Buenos Aires en kan ons grote avontuur beginnen!!

We vertrokken zaterdag 8/10/11 om kwart na zes in Zaventem en maakten een tussenstop in Rome. Vandaar ging het verder naar Buenos Aires.

Het afscheid van onze familie en vrienden in Zaventem viel ons echt zwaar en pas op het allerlaatste moment beseften we wat er echt ging gebeuren. De nodige traantjes zijn dan ook gevloeid… Allé bij mij toch, Joris had het innerlijk ook heeeeel moeilijk maar liet dit als stoere vent natuurlijk niet blijken. 🙂

De vlucht was mijn inziens enorm turbulent… we waggelden bij tijden echt heen en weer en moesten op een bepaald moment ook een storm passeren. Nu ik geef toe dat ik op dat vlak maar een watje ben en dat ik toch wel een beetje lijdt aan panische vliegangst… Toen Joris zei dat het allemaal toch niet zo erg was en droog vroeg of het goed was dat hij verder mocht slapen, lachtte ik dan ook maar groen. 🙂

We hadden gehoopt in Buenos Aires aan te komen in de blakende zon maar dat viel een beetje tegen. Ons vliegtuig landde in een dichte mist waardoor we zelfs niet konden zien waar we juist waren.

Op de luchthaven was het dan ook nog eens een heel gedoe om onze fietsdozen mee te krijgen in een taxi maar na een poosje van onderhandelen is het dan toch gelukt. We kregen een privébus aangeboden die ons voor een aantal pesos naar onze bestemming bracht 🙂

Momenteel logeren we bij Tim in Buenos Aires. Het is hier tot nu supertof en in de loop van de namiddag kwam de zon er ook volledig door. Ze hebben hier een geweldig tof terras dus het was vanmiddag echt al genieten! De zon schijnt hier volgens ons wel harder dan in ons belgenlandje want na een half uurtje hadden we echt al een kleurtje en had ik precies al de eerste tekenen van een opkomende zonneallergie… Gelukkig gingen die lelijke rode vlekjes snel weg en zie ik er terug picobello uit. Ahum… Alleszins, smeren is hier precies dus echt wel de boodschap!!

Ik ben deze namiddag wel in mijn bedje gekropen omdat ik na de slapeloze vlucht gewoon in slaap viel op mijn stoel! Nu is het hier kwart voor twaalf en ben ik natuurlijk klaarwakker… 🙂  Joris ligt hier intussen naast mij vredig te slapen…

Morgen gaan we de stad verkennen en zullen we hopelijk al een aantal mooie foto’s te kunnen nemen.

De foto’s van ons afscheidsfeestje vinden jullie in de fotogalerij!

Meer nieuws volgt later!!!!

Hasta luego!!

6 Responses to Argentinië

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *