browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bedankt!


Al jaren dromen wij ervan om de wereld te verkennen. Het liefst met de fiets, omdat je dan de landen die je bezoekt leert kennen in al zijn facetten.
De keuze van de route was moeilijk, maar aangezien we beiden nog niets gezien hebben van Zuid-Amerika, toch ook wel voor de hand liggend.

Van zodra we de beslissing genomen hadden om effectief te vertrekken en we met de voorbereidingen begonnen, werden we echter geconfronteerd met de hoge kostprijs van onze onderneming. Vliegtuigtickets, fietsen, aangepaste kledij, fietstassen, tent, slaap- en kookgerei, Visum voor de VS,… de prijs liep al snel op naar enkele duizenden euro’s.

Gelukkig konden we rekenen op de steun van enkele sympathisanten die een deel van de kost op zich wilden nemen, of die acties ondernomen om geld in te zamelen voor onze reis.
Bij deze willen we alvast iedereen bedanken die ons op eender welke manier heeft gesteund bij de organisatie van onze reis. Zowel diegenen die acties hebben ondernomen om ons te sponsoren, als diegenen die ons steeds hebben bijgestaan met raad en daad.

In het bijzonder bedanken wij onze ouders en familie, onze sponsors, Swa & Linda, Gerda, Hugo, Pascale & Hans, Tom en al onze vrienden die ons geholpen hebben bij de uitwerking van 1 van onze acties.

Ook bedanken wij AC Break en Olse Ac voor het beschikbaar stellen van hun kantine voor onze spaghettiavond (3/07/2011) en afscheidsfuif (1/10/2011).

 

Bedankt!!!!!