browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Spaghettiavond

Posted by on July 31, 2011

Op 3/7/2011 organiseerden  we een fietstocht en spaghettiavond om een beetje sponsoring te krijgen voor onze reis.  Bovendien was het een leuk moment om nog eens gezellig samen te zijn met een aantal vrienden en familieleden.

De dag vergde een heleboel voorbereiding maar dankzij de super hulp die we kregen van familie en vrienden werd het een geslaagd feest.

We begonnen de dag met een fietstocht van 25 of 60 km, voorzien van bevoorrading onderweg.  De fietsers werden na de tocht bovendien beloond met een heerlijke Sangria.

‘s Avonds kon iedereen genieten van een heerlijk bord spaghetti (of twee of drie borden…).
En voor de kleinsten onder ons was er een springkasteel voorzien waar heel goed gebruik van werd gemaakt.

Het werd een fantastisch mooie dag! De zon was van de partij en heel veel mensen genoten van het mooie weer en bleven nog lang nagenieten op het terras.
We ontvingen veel lovende commentaren en zijn echt blij dat iedereen het naar zijn zin had!!  (en over de opbrengst mogen we ook absoluut niet klagen!)  🙂

We willen via deze weg ook nog eens nen dikke merci zeggen tegen de pompiers (en hun vrouwen) die heel spontaan begonnen met de afwas en het opruimen van alle tenten! Als we deze dingen een dag later nog hadden moeten doen, waren we vandaag misschien nog bezig geweest! 🙂

Van de fietstocht konden we helaas geen foto’s nemen, maar de sfeerbeelden van de spaghettiavond vinden jullie terug in de fotogalerij!

Wij tellen ondertussen in spanning af tot ons vertrek!

En voor degenen die er niet bij konden zijn, of voor diegenen die nog eens een laatste keer met ons de boel op stelten willen zetten:
We geven nog een megabangelijke, spetterende afscheidsfuif op 1 oktober 2011!!!
Meer info hierrond vind je later.

Groetjes,

Kelly & Joris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *